Lainaamo.fi on kotimaiseen Taaleritehdas –konserniin kuuluva erityisrahoitusyhtiö, joka kohdistaa palvelunsa kotitalouksille ja sijoittajille. Vuodesta 2014 alkaen Lainaamon tarjoamat palvelut laajenevat käsittämään myös yrityksille suunnatut rahoitustuotteet.

Hae lainaa!

Euroloan 500€ – 15000€

Lainaa yli 18-vuotiaalle jopa 12 vuoden maksuajalla.

Lainaamo.fi kulutusluotto

Lainaamo.fi tarjoaa kuluttajille vakuudetonta kulutusluottoa arkisten menojen rahoittamiseen enimmillään 15 000 euroa. Pienin Lainaamo.fi:n myöntämä luotto on 500€. Luoton takaisinmaksuaika ja korko riippuu lainattavasta summasta. Suuruudeltaan alle 5 000€ kulutusluotoilla on maksuaikaa 1-7 vuotta ja yli 5 000€ luotoissa 1-12 vuotta. Korko on 12,9 – 19,9%. Luottoon liittyy avausmaksu, joka on lainan suuruudesta riippuen 118-450 euroa, ja tilinhoitomaksu 9€/kk. Tarkemmin luottoon liittyvistä maksuista voi lukea Lainaamo.fi:n sopimusehdoista.

Kulutusluottoa voi hakea verkkohakemuksella ja sitä voidaan myöntää jokaiselle täysi-ikäiselle, Suomessa vakituiseen asuvalle lainanhakijalle. Hakijalta vaaditaan säännöllisiä palkka- tai eläketuloja ja puhtaita luottotietoja. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnuksia ja hakemuksen liitteeksi verotuspäätös lisäosan kanssa sekä tulotiedot (esim. palkkalaskelma). Lainaamo.fi:n kulutusluottoa voi hakea myös samassa taloudessa asuvan yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettaessa myönteisen lainapäätöksen saaminen on varmempaa myös suurempien lainasummien kohdalla.

Lainaamo.fi:n kulutusluotto suurimmillaan on sitä luokkaa, että se käy isompien kodin projektien, kuten remontin lisäksi myös lainojen yhdistämiseen, jolloin Lainaamon kulutusluotolla maksetaan pois kaikki pienemmän lainat ja säästetään näin useiden erillisten lainojen lainakuluilta ja helpotetaan taloudenhallintaa.

Lainaamo.fi sijoitustuotteet

Lainaamo.fi tarjoaa sijoittajille sijoituskohteiden rahoittamiseen sijoituslainaa, jonka suuruus on enimmillään 100 000€ kiinteällä 10% korolla. Sijoituslaina on lainatuote, jota myönnetään ainoastaan Taaleritehtaan asiakkaille. Yhteystiedot

  • Os. Lainaamo Oy, Kasarmikatu 36, 00130 Helsinki
  • E-mail: asiakaspalvelu@lainaamo.fi
  • Puh. 075 756 8600 (klo 9.-17.00)
  • http://www.lainaamo.fi