Hae lainaa!

Credit24

Lainaa 100€ - 3000€ yli 18-vuotiaalle käyttöluottona.

Hae lainaa!
Ikäraja 19 v.
Vuosikorko (keskiarvo) 49 %

Parempia vaihtoehtoja

  • OkMoney on nopeasti maksettuna edullisempi.
  • Nopsalaina koska saat lainaa jopa 20000 euroa erittäin edullisesti (huom. kertalaina)

Yhteystiedot

Sähköposti: asiakaspal[email protected]

Puhelinpalvelu: 0800 144 344 (avoinna kello 9:00-17:00)

Osoite:

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Credit24.fi arvostelu ja kokemuksia

Credit24 on tililuottoja suomalaisille tarjoava lainasivusto. Nopealla silmäyksellä Credit24 vaikuttaa samanlaiselta kuin kaikki muutkin tällä hetkellä Suomen markkinoilla pyörivät kulutusluotot. Siksi voi olla vaikeaa arvioida, kannattaako Credit24-laina ottaa. Keräsimme tähän tarkemman arvion siitä, mikä Credit24-lainapalvelussa on hyvää ja mikä toimii vähän huonommin. Lue lisää.

Tällaista on Credit24-laina

Credit24 tarjoaa Joustolimiitiksi kutsuttua tililuottoa. Asiakkaalle myönnetään käyttöönsä luottotili, jolta hän voi nostaa vapaasti rahaa omalle tililleen aina sovittuun luottorajaan asti. Lainaa voi siis ottaa haluamansa määrän aina tarpeen mukaan. Koko lainan voi nostaa kerralla tai vain osan siitä.

Credit24-tililuotosta ei peritä avausmaksua. Sen sijaan maksuja koituu nosto- ja korkokuluista. Nostokuluja peritään asiakkaasta riippuen 6,95 % nostetusta summasta, mutta aina vähintään 5 euroa nostoa kohden. Vuotuinen nimelliskorko on 40,8 %.

Nostokuluja ei peritä ensimmäisestä nostosta. Se on siis käytännössä ilmaista lainaa, jos se vain maksetaan takaisin yhdessä erässä.

Näiden maksujen lisäksi Credit24 ei peri muita kuluja. Avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja ei ole.

Laina maksetaan takaisin kuukausierissä. Sen voi myös maksaa pois nopeasti. Tällöin korkokuluja tulee luonnollisesti vähemmän. Korkoa aletaan periä vain, jos nostettua lainaa ei makseta takaisin kuukauden sisällä.

Laina pitää maksaa takaisin viimeistään noin 36 kuukaudessa, nostetun lainan suuruudesta hieman riippuen.

Credit24-tililuoton luottoraja

Ennen Credit24-tililuottojen suuruus ja hinnoittelu on monimutkaista, mutta nykyään kyseessä on hyvin yksinkertainen kuvio. Asiakas voi hakea itselleen sopivaa luottotiliä. Korkeimmillaan luottoraja on 4000 euroa. Pienin limiitti on 100 euroa.

Kannattaako Credit24-tililuotto?

Korkeiden lainasummien kohdalla Credit24 on halvin markkinoilla oleva pankkien ulkopuolinen tililuotto. Se päihittää kirkkaasti monet kilpailijansa, kuten Everydayn ja Euroloanin – lukuun ottamatta Euroloanin hyvätuloisille kuluttajille tarkoitettuja huippuhalpoja lainavaihtoehtoja.

Aivan pieniä lainoja otettaessa Credit24 ei ehkä loista yhtä selkeästi, mutta tonnin-parin suuruisen lainan Credit24 pystyy tarjoamaan edullisesti.

Credit24:n tililuoton korkein mahdollinen limiitti on 4000 euroa. Tämä on 2000 € enemmän kuin suurimmalla osalla kilpailijoista. Tällä hetkellä pankkien lisäksi vain muutamat rahoitusyhtiöt pystyvät Credit24:n tililuoton suuruudessa.