Etua.fi on ensimmäisiä Suomen netissä perustettuja palveluita, jotka kilpailuttavat lainoja kuluttajan puolesta. Nykyään tällaisia palveluita on jo useita, mutta Etua erottuu silti edukseen. Lue lisää.

Hae lainaa!

Etua.fi 2000€ – 40 000€

Löydä 2000 – 40000 euron laina jopa 15 v maksuajalla.

Näin Etua kilpailuttaa lainan

Etua.fi kilpailuttaa kulutusluotot kuluttajan puolesta. Käytännössä tämä toimii niin, että hakija täyttää Etua.fi-verkkosivulla lomakkeen, jossa kertoo oleellisia tietoja itsestään. Henkilötietojen ja toivotun lainasumman lisäksi ilmoitetaan muun muassa tulotaso, asumismuoto ja avoimien luottojen määrät.

Etua lähettää lainahakemuksen lisätietoineen usealle eri lainayritykselle. Jos kilpailuttaminen tuottaa tulosta, hakijan sähköpostiin lähetetään parhaat tarjoukset. Hakija voi katsoa tarjoukset tässä vaiheessa ja päättää, onko joku niistä sopivanlainen. Jos yksikään tarjouksista ei miellytä, hakija voi jättää ne huomiotta. Etua.fi-kilpailutuspalvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään.

Jos hakija haluaa tarttua saamaansa lainatarjoukseen, hän siirtyy asioimaan suoraan kyseisen rahoitusyrityksen kanssa ja Etua pudottautuu pois välistä. Kuluttajan ei tarvitse maksaa kilpailuttamisesta mitään, sillä Etua.fi saa tulonsa lainayrityksiltä.

Tällaista kulutusluottoa Etua tarjoaa

Etua välittää 2000 – 40 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Niiden maksuaika on 1-15 vuotta. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat riippuen hakijasta. Etua ei itse rahoita luottoja lainkaan, vaan ainoastaan välittää niitä.

Etua.fi välittää myös järjestelylainoja. Tämä tarkoittaa, että hakijan on mahdollista yhdistellä pienempiä luottojaan yhdeksi suureksi lainaksi Etuan kautta. Näin on mahdollista vähentää lainojen kuluja ja välttää jopa maksuhäiriö.

Huomaa, että Etua ei tarjoa lainaa maksuhäiriöisille.

Etuan kautta voi myös hakea luottoa yhdessä toisen hakijan kanssa. Käytännössä tämä on tavallisesti puoliso. Yhteishakijan avulla on mahdollista saada edullisempia tarjouksia. Isojen lainasummien tapauksessa yhteishakija saattaa olla jopa pakollinen.

Kaikki Etuan kulutusluotot tulevat kivijalkapankkien ulkopuolelta. Sen kautta löytyvät tarjoukset ovat kautta linjan kalliimpia kuin oman pankin tarjoamat lainat ja luottokortit. Kannattaa siksi ensin hakea lainaa pankilta ja vasta tämän vaihtoehdon epäonnistuessa turvautua Etua.fi-kilpailutuspalveluun.

Hae asuntolainaa!

Etua.fi asuntolaina

Kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksi!

Ainutlaatuista: Etua.fi kilpailuttaa myös asuntoluotot

Etua eroaa muista netissä toimivista kilpailutuspalveluista edukseen lähinnä yhdellä tavalla: sen kautta voi hakea asuntolainaa. Etua kilpailuttaa asuntolainan hakijan puolesta. Huomaa kuitenkin, että Etuan yhteistyökumppanien määrä on rajattu. Vain osa pankeista kuuluu kilpailutuspalvelun piiriin. Etua ei siis ole täydellinen ratkaisu. Se on kuitenkin ihan hyvä lisä normaaliin asuntolainan kilpailutuskierrokseen.

Yhteystiedot Etua.fi

Puhelin: 09 2316 3611
Sähköposti: [email protected]
Tai käytä verkkolomaketta!