Hae tililuottoa!

Euroloan

Lainaa 50€ - 10000€ yli 18-vuotiaalle tililuottona.

Hae tililuottoa!
Ikäraja 18 v.
Vuosikorko (keskiarvo) 69 %

Parempia vaihtoehtoja

  • Fixura 1000–10 000 euron vertaislainaa
  • Ferratum jopa 400 € ensilaina täysin ilmaiseksi
  • Credit24, koska Credit24 on markkinoiden edullisin tililuotto, max. 4000 €

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu: 010 2171 011 (avoinna klo 8:00-18:00)

Osoite:

Euroloan Consumer Finance Oyj
Energiakuja 3
00180 Helsinki

Euroloan arvostelu ja kokemuksia

Euroloan on tililuottoja tarjoava suomalaisyritys. Nopealla silmäilyllä se vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin muutkin vastaavat kulutusluottoja kauppaavat nettisivut. Pureuduimme kuitenkin Euroloanin tuotetarjontaan hieman syvällisemmin, jotta saisit paremman käsityksen siitä, kannattaako juuri sinun ottaa heiltä lainaa. Lue lisää ja päätä itse.

Millaista on Euroloanin laina?

Euroloan on tililuotto. Asiakkaalle ei siis myönnetä vain yksittäistä lainaa, vaan jatkuvasti käytössä oleva joustoluotto. Luottotililtä voi nostaa rahaa tarpeen mukaan pieniä tai suuria summia aina asiakaskohtaisesti määriteltyyn luottorajaan saakka. Kun laina on maksettu takaisin, sen voi aina nostaa uudestaan. Tili pysyy siis asiakkaan käytössä myös tulevaisuudessa.

Korkein mahdollinen luottoraja on 10000 euroa. Tämä on huomattavasti korkeampi summa kuin mitä useimmat kilpailijat tarjoavat: tyypillinen pankkien ulkopuolisen tililuoton yläraja on 2000 euroa, tosin monet kilpailijat ovat viime aikoina myös nostaneet tililuottojensa enimmäissummaa.

Euroloanin hinta vaihtelee voimakkaasti

Euroloan tarjoaa lainaa eri hinnalla erilaisille asiakkaille. Yrityksen etusivun lainaliukurilla voi arvioida itselle tarjottavan lainan todellinen vuosikorko helposti ja selkeästi.

Lainan hintaan vaikuttavat hakijan ikä, perhesuhteet, asuminen omistusasunnossa tai vuokralla, luottoluokitus ja palkkatulojen tai eläkkeen suuruus. Seuraavat neljä erilaista hakijatyyppiä eriteltiin taannoin suoraan Euroloanin etusivulla:

  • 26-vuotias sinkku. Kuukausitulot 1000 – 2000 euroa. Asuu vuokralla. Euroloanin todellinen vuosikorko 49,9 %.
  • 31-vuotias, avoliitossa. Kuukausitulot 4000 – 5000 euroa. Asuu vuokralla. Euroloanin todellinen vuosikiorko 24,9 %.
  • 42-vuotias, naimisissa, 2 lasta. Kuukausitulot yli 5000 euroa. Asuu omistusasunnossa. Todellinen vuosikorko 4,9 %.
  • 65-vuotias, eläkkeellä. Kuukausitulot 3000 – 4000 euroa. Asuu omistusasunnossa. Todellinen vuosikorko 9,9 %.

Edullisinta lainaa tarjotaan Euroloanilla siis henkilöille, joilla on vakaa elämäntilanne, korkeat tulot ja kiinteistöomaisuutta. Sen sijaan pienillä tuloilla varustetut, nuoret vuokra-asujat joutuvat pulittamaan Euroloanista monikertaista hintaa.

Kannattaako Euroloan?

Euroloanissa on hyvää lähinnä sen ympäristöystävällisyys. Euroloan on sitoutunut vähentämään ilmastokuormitustaan ja rahoittaa Carbonfund-järjestön kautta uusien puiden istuttamista.

Toisena hyvänä puolena Euroloanin ylin mahdollinen luottoraja on kilpailijoita korkeampi. 10000 euron joutoluottoja ei paljon luottokorttiyhtiöiden ja pankkien ulkopuolella kaupata.

Ja siinä olivatkin Euroloanin hyvät puolet. Euroloan on nimittäin melko kallis, tosin ei yhtä kallis kuin osa kilpailevista tililuotoista.

Lainan halvat hinnat ovat yrityksen markkinointiosaston kehittämää hämäystä, sillä kukaan edullisimpiin Euroloan-tililuottoihin oikeutettu ei oikeasti hae lainaa Euroloanilta, vaan kääntyy mieluummin pankkien puoleen. Käytännössä jokainen Euroloanin asiakas maksaa 49,9 % todellista vuosikorkoa.

Euroloania ei kannata ottaa, se häviää hintakilpailussa monille muille pankkien ulkopuolisille tililuotoille, kuten Credit24:lle.