Everyday on netin tililuottojen isä. Se perusti suomalaisille kulutusluottojen markkinoille yhdenlaisen mallin, jota muut seurasivat.

Mutta onko Everyday vastannut muuttuvien lainamarkkinoiden haasteisiin? Pystyykö se nykyään kilpailemaan paikasta netin parhaiden tililuottojen joukossa. Lue vastaukset tästä.

Hae lainaa

Everyday

Hae nyt jatkuva tililuotto 2000 € ilman vakuuksia

Everyday-tililuotto pähkinänkuoressa

  • Jatkuva tililuotto max. 2000 e.
  • Nostoprovisio 15 %.
  • Nimelliskorko 5 % / kk.
  • Tarjoaa mahdollisuuden käteisnostoihin suoraan luottotililtä.

Everyday on tyypillinen tililuotto

Everyday on hyvin normaali netissä myytävä tililuotto. Sen toimintaperiaatteena on, että asiakkaalle myönnetään luottotili, jolta voi nostaa rahaa itselle sopivassa tahdissa aina tili limiittiin saakka. Jokainen nosto maksaa rahaa ja lisäksi joka kuukausi avoimena oleva laina kerryttää korkoa. Muita kuluja ei peritä. Toisin sanoen, jos luottotilillä ei ole avointa lainaa, mitään kuluja ei koidu.

Everydayn luottoon voi myös liittää käteisnosto-ominaisuuden, toisin kuin useimpiin kilpaileviin kulutusluottoihin. Tämä ominaisuus toimii Everydayn kilpailuvalttina.

Everydayn hinta

Everydayn limiitti on 2000 euroa. Jokaisesta nostosta peritään 15 % provisio ja kuukausittain avoimeen luottoon lisätään 5 % nimelliskorko. Everydayn tililuoton tyypillinen todellinen vuosikorko on 89,66 %, jos nostetun luoton suuruus on 800 euroa.

Tililuotto tulee sitä halvemmaksi, mitä nopeammin se maksetaan pois.

Hae lainaa

Everyday

Hae nyt jatkuva tililuotto 2000 € ilman vakuuksia

Everydayn lainan hakeminen

Everydayltä voi hakea lainaa netin kautta, puhelimella tai tabletilla. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Everyday myöntää tililuottoja vain 18-75-vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka asuvat virallisesti Suomessa ja joilla ei ole julkisia maksuhäiriöitä. Alle 21-vuotias ei voi kuitenkaan hakea käteisnosto-ominaisuudella varustettua luottotiliä.

Everyday vs. Muut netin tililuotot

Netissä toimii nykyään kymmeniä tililuottoja. Seuraavassa vertaamme Everydaytä sen kovimpien kilpailijoiden luottoihin.

Everyday vs. Ferratum

DFC Nordicin omistama Ferratum on 2000 euron suuruinen jatkuva tililuotto. Lainan nostopalkkio on puolet Everydayn palkkiosta eli 7,5 %. Nimelliskorko on kuitenkin hieman korkeampi.

Huomaa, että asioidessaan ensimmäistä kertaa Ferratumin kanssa kuluttaja ei voi hakea tililuottoa. Hän saa kuitenkin jotakin parempaa: Ferratum Koroton on lainayrityksen ensiasiakkaille myönnetävä 50-300 euron suuruinen ilmainen kertalaina, joka ei kerrytä mitään koroja tai kuluja, kunhan se maksetaan takaisin sovitussa ajassa eli 7-30 vuorokauden kuluttua.

Everyday vs. OK Money

Toinen DFC Nordicin tililuotto on OK Money, joka tunnetaan myös OK Limiittinä. Se eroaa Ferratum Joustavasta monellakin tapaa.

Kyseessä on 2100 euron suuruinen luottotili. Nostot OK Moneyn lainatililtä ovat aina ilmaisia. Vuotuinen nimelliskorko on 49 % ja lisäksi joka laskuun lisätään 6,90 euron laskutuslisä. Tämä tarkoittaa, että OK Money on huippuedullinen, jos se maksetaan takaisin nopeasti. Erissä lyhennettynä se käy kuitenkin helposti hyvin hintavaksi.

Everyday vs. Credit24 Joustolimiitti

Credit24 on useasti netin halvimmaksi tililainaksi todettu jatkuva limiittiluotto. Sen limiitti on jopa 4000 euroa.

Credit24 Joustolimiitin Nostopalkkio on matalampi kuin Everydayllä tai Ferratumille, 6,95 %. Kiinteitä maksuja tai laskutuslisiä ei peritä. Todellinen vuosikorko on arviolta 50,2 %.

Everyday vs. Suomilimiitti

Suomilimiitti on lahtelaisen J.W.-Yhtiöt Oy:n omistama tililuotot. Sen limiitti on Everydayn tapaan 2000 euroa ja samoin nostoprovisio on 15 %. Nimelliskorko on kuukausittain 8,9 % eli enemmän kuin Everydayllä.

Suomilimiitin myyntivaltti on ilmainen ensinosto aina 1000 euroon saakka. Ensinostosta ei siis peritä provisiota vaan sille alkaa kertyä korkoa vain normaalien kuukausilaskutusten yhteydessä. Jos ensinosto maksetaan pois ensimmäisenä laskutuspäivänä, sille ei koidu siksi mitään kustannuksia.

Yhteenveto: Onko Everyday netin paras tililuotto?

Seuraavassa taulukossa tiivistetään viiden yllä vertaillun tililuoton ominaisuudet ja katsotaan, onko klassinen tililuotto Everyday yhä nykyään netin paras tililuotto. Katsotaan:

Tililuotto Max. limiitti Nostoprovisio Vuosikorko Ekstrat Arvosana
Credit24 4000 6,95 % 50,2 % + ******
OK Money 2100 0 % 70,47 % + *****
Everyday 2000 15 % 89,66 % ++ ***
Ferratum 2000 7,5 % max. 216,20 % ++ ***
Suomilimiitti 2000 15 % 163,98 % + *

 

Tässäkin vertailussa Credit24 osoittautuu parhaaksi tililuotoksi lähinnä hintansa ja korkean limiittinsä vuoksi. Sen sijaan Suomilimiitin ainoaksi hyväksi puoleksi jää ilmainen ensinosto.

OK Money pärjää vertailussa etenkin nostoprovision puuttumisen vuoksi.

Everyday ja Ferratum osoittautuvat omalla tavallaan ihan hyviksi nettilainoiksi, mutta niistä ei ole haastamaan kovimpia kilpailijoitaan vertailun kärkipaikasta.

Muut OPR-Vakuus Oy:n tuotteet

Everydayn omistava OPR-Vakuus Oy pyörittää myös useita muita netin lainapalveluita. Kyseessä on luotettavaksi tiedetty kotimainen lainayritys, joka on toiminut jo vuodesta 2005 saakka. Vaikka OPR-Vakuudella oli joskus alkuvaiheessa ongelmia kuluttajaviranomaisen kanssa, vastaavia ongelmia ei ole ilmennyt vuosikausiin.

Ainakin seuraavat lainapalvelut ovat OPR-Vakuuden omistuksessa:

  • Ostosraha: Ostosraha on vakuudeton kertalaina, jonka suuruus on 400-10000 euroa ja maksuaika enintään 72 kuukautta. Todellinen vuosikorko on suurimmalla lainasummalla ja pisimmällä maksuajalla arviolta 29,74 %.
  • Pikavippi.fi: Klassinen Pikavippi.fi on yksinkertainen, vakuudeton pienlaina. Lainan suuruus on aina 100, 200 tai 300 euroa ja maksuaika kuusi kuukautta. Lainaan lisätään kuluna tasaisesti 25-75 euroa lainasummasta riippuen. Muita kuluja ei ole. Kyseessä on luotettava vippi.
  • Yritysluotto.fi: OPR-Vakuuden yritysluotto on 3000 – 50 000 euron suuruinen vakuudeton yritysten pikalaina.Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa helposti, mutta kalliilla hinnalla. Yrityksissä kannattaa miettiä tarkasti, onko Yritysluotto.fi oikeasti kannattava sijoitus.
Hae lainaa

Everyday

Hae nyt jatkuva tililuotto 2000 € ilman vakuuksia

Everyday yhteystiedot

Osoite:
OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 020 741 2030