Jos kivijalkapankkeja ei lueta mukaan, Ferratum on kenties tunnetuin suomalainen lainasivusto. Se on tarjonnut kulutusluottoja jo vuosien ajan ja uudistaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Mutta onko Ferratum oikeasti hyvä vaihtoehto lainaa halajavalle? Arvioimme heidän tarjontansa. Lue tulokset alta!

Hae lainaa tästä!

Ferratum

Hae pikalainaa jopa 2000 euroa. Ensilaina 400 euroa täysin ilmaiseksi.

Hae lainaa tästä!

Ilmaista ensilainaa Ferratumilta

Ferratum tarjoaa monenlaisia lainoja, mutta ehkä kaikkein kiinnostavin on ilmainen ensilaina Ferratum Koroton. Tätä perinteisen tyylistä pikavippiä tarjotaan vain uusille asiakkaille. Lainasumma on 50-300 euroa ja laina-aika 7-30 päivää. Jos laina maksetaan ajallaan pois, siihen ei liity mitään lisäkuluja – ei korkoa, avausmaksua tai lainanhoitomaksua. Asiakas maksaa takaisin vain lainaamansa summan verran rahaa.

Muut Ferratum-lainat

Toinen Ferratumin tarjoama lainatyyppi on tililuotto nimeltä Joustava. Se toimii kuten muutkin pankkien ulkopuoliset luottotilit. Asiakas voi nostaa vapaasti pieniä tai suuria summia lainaa tililtä mihin aikaan vuorokautta tahansa. Laina myönnetään hyvin nopeasti. Rahat siirretään hakijan tilille minuuteissa.

Jos laina maksetaan takaisin kuukauden sisällä, siitä peritään 12,5 % nostopalkkio mutta ei muuta korkoa. Jos laina sen sijaan maksetaan takaisin kuukausierissä, velalle tulee korkoa 8,5 % kuukaudessa. Kuukausierien minimisuuruus on 150 euroa tai 12,5 % lainasaldosta.

Tämä tekee Ferratumista verrattain edullisen tililuoton. Hyvää lainassa on myös, ettei se piilottele kuluja. Avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja ei peritä.

Korkein mahdollinen luottoraja Ferratumilla on 2000 euroa. Tämä on hyvin tyypillinen raja tililuotoissa.

Lainalle ei tarvitse vakuutta eikä takaajaa, mutta hakijan on osoitettava omaavansa riittävän tulotason, että pystyy maksamaan lainan takaisin.

Kannattaako Ferratumilta hakea luottoa?

Ferratumin koroton ensilaina kannattaa käyttää pois, ennen kuin turvautuu muiden yhtiöiden maksullisiin luottoihin. Ilmainen ensilaina on harvinainen herkku, niitä tarjoaa vain pari lainayritystä Suomessa.

Kun tämä kerma on kaavittu kakun päältä, alta paljastuu aivan varteenotettava luottotili. Ferratum ei ole halvin vaihtoehto, mutta se on luotettava ja selkeästi hinnoitelty. Tosin 2000 euron tililuottoja vertailtaessa kannattaa vilkaista myös edullisempi Credit24. Ferratum päihittää silti monet muut kilpailijansa hinnassakin.

Ferratum ei ole yhtä halpaa lainaa kuin luottokortti tai pankkien käyttöluotot, mutta paremman puutteessa se on ihan hyvä vaihtoehto.

Ferratum yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu: 0800 166 308 (maksuton)

Faksi: 020 74 11 612

Osoite:

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Hae lainaa tästä!

Ferratum

Hae pikalainaa jopa 2000 euroa. Ensilaina 400 euroa täysin ilmaiseksi.

Hae lainaa tästä!