Tililuottoja on tarjolla pilvin pimein. Onko Fleksiluotto.fi jollakin tapaa tuore lainatuote vai samanlainen ylihinnoiteltu kulutusluotto kuin useimmat kilpailijansakin? Me selvitimme, miten Fleksiluotto toimii. Lue lisää.

Hae tililuotto tästä

Hae lainaa!

Fleksiluotto 2100€

Jopa 2100 euron tililuotto 12 kk maksuajalla.

Fleksiluotto.fi on tililuotto: Tätä se tarkoittaa

Fleksiluotto.fi kauppaa kuluttajille tililuottoja. Tililuotot ovat niin sanottuja jatkuvia kulutusluottoja. Kuluttaja voi käyttää tililuottoa hieman kuin luottokortin tavoin haluamassaan tahdissa. Lainaa voi nostaa vähän tai paljon, kunhan lainatilin limiitti ei ylity. Laina maksetaan takaisin kerralla tai kuukausierissä. Avoimesta lainasta peritään kuukausittainen nimelliskorko. Lisäksi jokaisesta nostosta höylätään pois sopimuksessa määritelty prosentuaalinen nostoprovisio.

Pankkien ulkopuolella netissä tarjottavat tililuotot ovat yleistyneet viime vuosina huomattavasti. Eroaako Fleksiluotto.fi jotenkin kilpailijoistaan, kuten Credit24:stä ja Euroloanista.

Fleksiluoton suuruus ja hinta

Fleksiluoton suuruus on 2100 euroa. Yleisin tililuoton suuruus on 2000 euroa, joten tässä suhteessa Fleksiluotto eroaa normista hieman. Lainan nostoprovisio on verrattain kohtuullinen 11 %, ja avoin lainapääoma kerryttää korkoa 8,5 % kuukausivauhtia. Nämä ovat valtavia hintoja verrattuna pankkilainojen hintoihin, mutta eivät yhtä korkeita kuin osalla pankkien ulkopuolisista kilpailijoista, kuten Suomen Tililuotolla.

Fleksiluotto.fi arvioi lainan todelliseksi vuosikoroksi 235,1 % ja euromääräiseksi hinnaksi 1708,47 euroa, jos asiakas nostaa koko 2100 euroa kerralla ja maksaa sen takaisin niin hitaasti kuin mahdollista eli 12 kuukaudessa.

Huomaa, että Fleksiluotto perii kolmen euron maksun paperilaskusta. Kannattaa siis pyytää lasku sähköisessä muodossa.

Näin avaat Fleksiluotto.fi-lainatilin

Fleksiluottoa haetaan nettihakemuksella. Siinä kerrotaan omasta taloustilanteesta. Hakeminen verkkotunnuksilla on nopeaa ja helppoa, eivätkä myöntökriteerit ole kovin tiukat. Ensimmäiset rahat siirtyvät asiakkaan tilille jopa alle vartissa, paitsi jos asiakkaan pankkitili on POP:ssa tai Ålandsbankenissa.

Hae tililuotto tästä

Hae lainaa!

Fleksiluotto 2100€

Jopa 2100 euron tililuotto 12 kk maksuajalla.

Kannattaako Fleksiluotto.fi?

Fleksiluotto on paljon kalliimpi kuin mitkään pankkilainat. Perinteiset luottokortit ja pankkien tarjoamat tililuotot ovat merkittävästi edullisempia kuin Fleksiluotto.fi. Jos pankki ei kuitenkaan myönnä lainaa, Fleksiluotto ei silloinkaan ole seuraavaksi edullisin vaihtoehto. Ensin kannattaa nimittäin hakea edullisempaa kertalainaa vaikkapa Nopsalainalta tai Halinolta. Jos tämäkään ei onnistu, sitten Fleksiluotto on kohtuullinen vaihtoehto. Ainakin kyseessä on luotettava toimija: Lainapalvelua pyörittää kansainvälinen ja vuosia markkinoilla toiminut latvialainen rahoituskonserni 4finance.

Fleksiluotto.fi yhteystiedot

Osoite:
4finance Oy
Mikonkatu 15A
00100 Helsinki

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0600 418 751 (ma-pe 8-17)