Halens laina on tunnetun pohjoismaisen postimyyntifirman paitsi asiakkailleen myös muille kuluttajille tarjoama kulutusluotto. Lue tästä, millaiset taustat Halens yksityislainalla on ja millaisia lainatuotteita Halens tarjoaa.

Halens on vaihtanut nimensä Halino-lainaksi. Muuten lainat ovat pysyneet aikalailla samoina. 

Hae Halino yksityislaina

Hae lainaa!

Halino-yksityislaina 100€ – 3000€

100 – 3000 Euroa, 1-5 vuoden maksuajalla yli 22 vuotiaalle.

Kuka lainaa voi hakea?

 • Ikä 22-74
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei rekisteröityjä maksuhäiriöitä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä

Halens (Halino) & Time Finans

Halens on perinteinen ruotsalainen etämyyntiyritys. Halens kauppasi aiemmin tuotteitaan postimyyntikatalogien kautta, mutta nykyään lähinnä verkon välityksellä. Edulliset vaatteet ovat Halensin tunnetuin tuoteryhmä.

Time Finans AB on Halensin kanssa samaan ryhmään kuuluva rahoitusyritys, joka vastaa Halens yksityislainasta sekä lukuisista muista lainatuotteista eri puolilla Pohjoismaita. Suomessa Halens lainaa on tarjottu vuodesta 1999 lähtien.

Time Finansilla tai Halensilla ei ole ollut ongelmia Suomen kuluttajaviranomaisen kanssa, mikä on ehdottomasti hyvä merkki. Monet muut kulutusluottoja tarjoavat yritykset ovat joutuneet nokatusten viranomaistahojen kanssa. Halens on siis luotettavimmasta päästä pankkien ulkopuolisia lainayrityksiä.

Halens yksityislaina

Halino-lainaa voi saada 100-3000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Yhteishakijan, esimerkiksi puolison kanssa lainaa voi hakea nyt aina 6000 euroon asti. Takaisinmaksuaikaa jopa 5 vuotta. Halino on myös erittäin edullinen luotto, sillä todellinen vuosikorko on aina 29,84%.

Halensin valikoima koostuu pienistä kulutusluotoista. Maksuajat ovat melko pitkiä:

 • Lainasumma vaihtelee välillä 100 – 3000 euroa.
 • Maksuaikaa lainoille tarjotaan 1 – 5 vuotta.
 • Kaikkien lainojen nimelliskorko on 26,40 % ja todellinen vuosikorko 29,84 %. Harvinaisen yksinkertaista ja läpinäkyvää. Avausmaksuja, kuukausimaksuja tai laskutuslisiä ei peritä, vain mainittu korko. Tämä erottaa Halensin kilpailijoistaan.
 • Ensimmäisten neljän maksuerän suorittamisen jälkeen asiakkaan on mahdollista anoa lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaita kuukausia voi pitää enintään kaksi kutakin vuotta kohden.
 • Halens lainan voi halutessaan maksaa kokonaan pois etuajassa ilman lisäkuluja.
 • Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias. Vakuuksia ei edellytetä, mutta hakijalla on oltava säännölliset tulot.
 • Lainaa haetaan verkkohakemuksella. Hakemuksen täyttämisen ja alustavan hyväksymisen jälkeen asiakkaalle lähetetään sopimus allekirjoitettavaksi. Asiakkaan tulee lähettää Halensille myös kopio viimeisimmästä palkka- tai eläketodistuksesta tai veroilmoituksen erittelyosa. Kopiot on mahdollista lähettää paperiversioina tai sähköisesti.

Lainojen hinnat

Halino laina ei ole halvin, mutta ei myöskään kallein vaihtoehto kulutusluotoksi. Huomattavaa Halensin tarjonnassa verrattuna kilpailijoihin on lähinnä se, että myös pikavipin kokoisille lainoille tarjotaan erittäin pitkiä maksuaikoja. Kovin hyödyllistä tämä ei toki kuluttajalle ole, kallista vain. Netin vakuudettomista kulutusluotoista Halino on yksi edullisimmista.

Halino lainan saaminen on kiven takana?

Monien kuluttajien verkossa jakamien kokemusten mukaan Halens ei tarjoa lainaa jokaiselle hakijalle. Jopa alustavan hyväksyvän päätöksen jälkeen monien lainahakemukset on hylätty siinä vaiheessa, kun tarvittavat asiakirjat on lähetetty Halensin tarkasteltaviksi. Tämä on luonnollisesti hyvä asia: yritys ei hyväksikäytä maksukyvyttömiä kuluttaija. Huono asia tämä on siinä suhteessa, että asiakas ei voi olla etukäteen varma siitä, heruuko lainaa. Jopa pelkkä luottokorttivelka saattaa muodostua esteeksi lainan saamiselle.

Hae Halino yksityislaina

Hae lainaa!

Halino-yksityislaina 100€ – 3000€

100 – 3000 Euroa, 1-5 vuoden maksuajalla yli 22 vuotiaalle.