Tililuotot ovat olleet vuodesta 2013 asti nouseva trendi Suomen laina-alalla. Pankkien ulkopuoliset lainayritykset kauppaavat kuluttajille lainatilejä, joilta asiakkaat voivat nostaa käyttöönsä haluamansa verran rahaa aina tarpeen mukaan, samaan tapaan kuin luottokortilta.

Kävimme läpi suomalaisille tarjottavia luottotilejä ja esittelimme niistä halvimmat. Katso tästä, mikä on edullisin tililuotto 2015.

Tililuottojen hinnat 2015

Seuraavaan taulukkoon on koottu tililuotot halvimmasta kalleimpaan. Vertailuun on käytetty luoton hintaa 500 euron nostolla ja kuukauden maksuajalla.

Tililuottoja voi käyttää niin monella tapaa, että yksiselitteisesti halvimman lainan valitseminen on mahdotonta. Osa seuraavista tililuotoista pärjäisi vertailussa paremmin, jos nostettavana olisi pienempi summa, osa puolestaan sijoittuisi korkeammalle, jos maksueriä olisi useampia. Lue tililuottojen tarkemmat esittelut taulukon alapuolelta.

Huomaa, että kaikki vertailluista lainoista ovat merkittävästi kalliimpia, jos lainaa ei makseta yhdessä erässä. Useassa erässä maksettuna 500 euron lainan kulut nousevat helposti moninkertaisiksi.

 

Lainantarjoaja 500 € nosto tililtä, yksi maksuerä
Credit24 517,72 €
Ferratum 562,50 €
Laina.fi 562,50 €
Everyday 575,00 €
Lainasto 575,00 €
Suomen Tililuotto 575,00 €
Euroloan 601,25 €

 

1. Halvin tililuotto 2014 on Credit24.fi

Credit24
Vippiä viisaampi pienlaina

Credit24 on halvin Suomessa pankkien ja luottokorttiyhtiöiden ulkopuolelta löytyvä luottotili. Credit24:n ensimmäinen nosto on miltei ilmainen, sillä siitä ei peritä normaali 4,95 % nostopalkkiota.

Credit24-tililainan korkein mahdollinen luottolimiitti on 3000 euroa ja korkein maksuaika 24 kuukautta.

Kuten muutkin tililuotot, Credit24 pyytää asiakkaalta ensimmäisen hakemuksen yhteydessä nähtäväksi liitetietoja, kuten veroilmoituksen erittelyosan. Tililuotto ei ole pikavippi.

2. Kakkossijaa pitää Ferratum

Rahaa joustavasti, kun sitä tarvitset – Ferratum Joustava

Kaukana Credit24:n halvoista hinnoista kakkosena vertailussamme tulee Suomen kulutusluottomarkkinoiden konkari Ferratum.

Ferratum Joustava -luottotilin korkein luottolimiitti on 2000 euroa. Lainaa lyhennetään aina vähintään 12,5 prosenttia tai 150 euroa joka kuukausi.

Huomaa, että Ferratum tarjoaa tililuottojen rinnalla myös kertalainoja. Uusille asiakkaille Ferratum antaa täysin ilmaisen pikavipin.

3. Laina.fi on miltei yhtä edullinen kuin Ferratum

Paljonko tarvitset? Tutustu ja hae – Laina.fi

Laina.fi Käyttölaina on DFC Nordicin eli entisen Risicumin lainatilisivusto.

Laina.fi -lainojen luottolimiitti on aina 2500 euroa. Nostopalkkio on 12,5 % ja vuotuinen nimelliskorko 29 % nostetun summan suuruudesta riippumatta.

Lainaa maksetaan takaisin 200 euron tasaisissa kuukausierissä.

Everyday, Lainasto ja Suomen Tililuotto ovat kohtuullisia vaihtoehtoja

Everyday on Suomen tililuottomarkkinoilla edelläkävijä. Yritys tarjosi lainatilejä jo kauan ennen kuin muut kulutusluottoihin erikoistuneet yritykset alkoivat pari kolme vuotta sitten haistaa tilaisuutensa. Everydaylla on siis kokemusta alalta. Ikävä kyllä heidän tililuottonsa ei ole aivan kilpailukykyinen vuonna 2015.

Lainasto sekä aivan uusi tulokas Suomen Tililuotto ovat saman hintaisia kuin Everyday.

Sen sijaan Euroloan, jonka hinnat vaihtelevat huomattavasti, on useimpien asiakkaiden tapauksessa erittäin kallis toimija. Vain vanhemmat ja vakavaraiset asiakkaat saavat kohtuuhintaista luottoa Euroloanilta.

Älä unohda markkinoiden halvinta tililuottoa…

Markkinoiden halvimmat tililuotot löytyvät aina pankeilta. Luottokortit ja erilaiset käyttöluottotilit, joita kaikki pankit kauppaavat, ovat korkoprosenteiltaan miltei poikkeuksetta pankkien ulkopuolisia lainatilejä halvempia. Kaikkein järkevintä on siis lainatilin tarpeessa mennä pankkiin keskustelemaan, olisiko mahdollista saada esimerkiksi Visa tai Mastercard käyttöönsä.