Käyttöluotot ja tililuotot netistä

Tästä artikkelista löydät kattavan vertailun kaikista Suomessa tarjotuista käyttö- ja tililuotoista, jotta voit hakea itsellesi parhaiten sopivaa ja edullisinta tililuottoa helposti verkosta. Lue lisää!

Käyttöluotto tai tililuotto on jatkuva luottotili, jolta voit nostaa haluamasi summan rahaa. Rahaa voi nostaa lainasopimuksessa määriteltyyn maksimimäärään asti. Tyypillisesti käyttöluotot ovat 50€-2000€ suuruisia. Heti kun laina on maksettu takaisin, on koko tililuotto taas asiakkaan käytettävissä. Käytännössä käyttöluotot ovat kuin luottokortteja ilman korttia ja verkkomaksuominaisuuksia.

Rahan nostaminen onnistuu koska vain, myös öisin. Tämä on mahdollista, sillä lain mukaan luottosopimuksia ei saa tehdä 23-07 välisenä aikana. Tililuoton tapauksessa luottosopimus on jo tehty, jolloin rahan nostaminen onnistuu koska vain. Rahaa luottotililtä omalle tilille voi nostaa netissä tai tekstiviestillä.

Lähes kaikkien markkinoilla tarjolla olevien käyttöluottojen hakeminen on ilmaista. Kuluja ei myöskään veloiteta, jos et tee nostoja luottorajastasi tai jos maksat velan kokonaisuudessaan takaisin ennen eräpäivää.

Laina alkaa olla kallista jos et maksa sitä heti takaisin vaan valitset yritysten tarjoaman osamaksuvaihtoehdon. Tässä on esitelty muutama Suomessa tarjolla oleva käyttöluotto.

Hae käyttöluotto tai tililuotto netistä

Käyttöluottoja ovat perinteisesti myöntäneet pankit (esimerksiksi Nordea Rahoituksen käyttöluotto) mutta 31.05.2013 voimaan astuneen lakimuutoksen myötä moni aiemmin pikalainoja myöntänyt yritys siirtyi tarjoamaan käyttöluottoja.

Alta löydät kattavan listan Suomessa tarjolla olevista käyttö- ja tililuotoista. Olemme vertailleet eri toimijoita tarjotun palvelun ja kustannuksien perusteella.

Käyttöluottojen hintavertailu on haastavaa, sillä lainasopimus tehdään aina isommasta summasta (esim 2500€) mutta lainan kustannukset syntyvät nostoprovisioista. Tässä artikkelissa olemme pyrkineet laskemaan esimerkiksi todellisen vuosikoron lainalle 1500€ lainalle, joka maksetaan kuukauden kuluttua takaksin. Kiinnitä tarkkaa huomiota lainantarjoajan nostoprovisioihin ja tilinhoitomaksuihin kun suunnittelet käyttöluoton hakemista.

Huomaa, että jos näet näillä sivuilla sinisellä tai vihreällä nappulalla ympyröidyn linkin, joka johtaa lainayrityksen sivuille, saamme komission tämän linkin  kautta myönnetyistä lainoista.

Euroloan luottotili 50€ – 10 000€

Euroloanin tarjoama jopa 10 000 euron luottotili on selkeästi markkinoiden suurin. Kuten muutkin luottilit, luoton hakeminen on ilmaista ja maksat ainoastaan nostamistasi eristä.

Euroloanin palvelussa saat luottopäätöksen heti ja rahaa voi nostaa tekstiviestillä tai verkossa koska vain. Euroloanin luottotili eroaa muista lähinnä huomattavasti suuremmalla luottorajalla.

Euroloan luottotili myönnetään 18-70-vuotiaille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Euroloanin nostoprovisio on enintään 20% tai 50€. Todellinen vuosikorko 1500€ lainalle, joka maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa, on noin 50%.

Hae Euroloan luottotili tästä

 

Credit24 Joustolimiitti 500€ – 3000€

Credit24 Joustolimiitti tarjoaa 500€ – 3000€ luottorajalla varustetun luottotilin. 500€ luottorajalla maksuaikaa saa 1-4kk, suurimmalla 3000€ luottorajalla maksuaikaa saa jopa 24kk.

Credit24.fi on hyvin tavallinen, tosin edullinen luottotili. Nostorajoitteita ei ole, voit nostaa juuri haluamasi summan ja maksat vain siitä, mitä nostat.

Credit24 lupaa, että lainalla ei ole mitään kuluja jos nostat koko luottosi kerralla. Toinen vaihtoehto on osamaksu, jossa lainalle alkaa kertyä korkoa.

Credit 24 Joustolimiitin nostopalkkio on useimmille asiakkaille 6,95%, joka on hyvin matala provisio. Kuukausikorko on 2% tuntumassa. Credit24 ei peri nykyään enää kuukausittaisia kuluja, kuten tilinhoitomaksuja eikä avausmaksuja.

Tässä artikkelissa esimerkkinä toimivan 1500€ lainan todellinen vuosikorko tästä palvelusta on 47,14%. Credit24 Joustolimiitin todellinen vuosikorko ei koskaan nouse yli 50,5 prosentin.

Hae Credit24 Joustolimiitti tästä

 

Suomen tililuotto 20€ – 2000€

Suomen tililuotto tarjoaa 20€ – 2000€ tililuottoa. Tililuottosopimuksen tekeminen on ilmaista. Maksat nostoista 3€ – 300€ niin, että 20€ nostaminen maksaa 3€ ja 2000€ nostaminen maksaa 300€. Noston voi tehdä yrityksen nettisivuilla tai tekstiviestillä. Rahat ovat käytettävissä heti 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Tässä kuussa tehdyt nostot erääntyvät seuraavan kuukauden lopussa tai osamaksuvaihtoehdolla ensimmäinen erä seuraavan kuukauden lopussa ja siitä kuukauden välein. Voit maksaa koko summan kerralla tai osamaksulla valitsemissasi erissä.

Tililuottoa myönnetään 21-75 vuotiaille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa.

Suomen tililuotto perii jokaisesta nostosta hurjan 15% provision. Jos otat lainaa 1500€ ja maksat sen takaisin Suomen Tililuoton tarjoaman 45 päivän korottoman maksuajan kuluessa veloitetaan sinulta 15% nostoprovisio 225€. Lainan todellinen vuosikorko on 121.66%.

Hyvänä puolena ensimmäisestä nostosta ei peritä provisiota, vaan se on ilmainen.

Hae Suomen Tililuotto tästä

 

Nordea Rahoitus käyttöluotto

Nordea tarjoaa kortillista käyttöluottoa 1000€ – 10000€. Voit maksaa ostoksesi suoraan kortilla tai siirtää Nordean verkkopalvelussa käteistä tilillesi. Kuten tavallista, kun maksat lainaa takaisin, vapautuu se taas käyttöösi.

Nordean käyttöluotossa korko on Nordea Prime + 12% ja todellinen vuosikorko 1500€ lainalle 22%.

Toisin kuin muut käyttöluotot, Nordea perii 5€ kuukausittaista tilinhoitomaksua mutta laskuttaa ainoastaan 10€ / siirto.

Nordealta saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää. Jos otat 1500€ lainan ja maksat sen takaisin 30 päivän kuluessa peritään sinulta ainoastaan 5€ tilinhoitomaksu sekä 10€ nostoprovisio. Lainan todellinen vuosikorko on tällöin 12,6%.

https://www.kayttoluotto.fi/

Luottoraha.fi

C Finance Oy:n (joka myönsi ennen pikavippejä Viestilaina toiminimellä) kohtuullisen kallis 2000€ tililuotto joka myönnetään yli 20-vuotiaille.

Hae Luottoraha käyttöluotto tästä