Hae lainaa!

Lainaamo.fi

Lainaa 500€ - 15000€ yli 26-vuotiaalle pitkällä maksuajalla.

Hae lainaa!
Ikäraja 26 v.
Vuosikorko (keskiarvo) 29 %

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu:

Tiedustelut lainahakemuksista 075 756 8601 (avoinna ma-pe klo 9:00-17:00)
Tiedustelut laskuista 0600 15010 (avoinna ma-pe klo 9:00-16:00)

Osoite:

Lainaamo Oy
Kasarminkatu 36
00130 Helsinki

Lainaamo.fi – kulutusluotto

Lainaamo tarjoaa pieniä ja isoja kulutusluottoja suomalaisille. Hinnat ovat korkeampia kuin pankkilainoissa, mutta miten Lainaamo vertautuu muihin kilpailijoihinsa? Katso tästä meidän arviomme Lainaamon tuotteista. Kannattaako lainata heiltä?

Millaista on Lainaamon laina?

Lainaamo on osa helsinkiläistä Taaleritehdas-konsernia, joka keskittyy lähinnä varainhoitoon. Taaleritehdas omistaa myös Takaamon, joka tarjoaa vuokratakauspalveluita.

Lainaamon kautta Taaleritehdas tarjoaa suomalaisille kuluttajille laajaa valikoimaa luottoja. Pienimmät lainat ovat 500 euron suuruisia, suurimmat jopa 15 000 euroa. Tämä on poikkeuksellisen korkea summa nettisivuston kautta tarjottavalle lainalle. Erityisen merkittäväksi tämän tekee se, että Lainaamo ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Yleensä niitä edellytetään isoa kulutusluottoa haettaessa.

Laina-aika vaihtelee yhdestä vuodesta jopa 12 vuoteen. Lainan marginaalikorko on 12,9 – 21,9 % lainan määrästä riippuen ja tähän lisätään 3 kk Euribor.

Eräs kulu, jota Lainaamo ei selkeästi ilmoita, on lainan avausmaksu, joka on helposti satoja euroja. Tämä nostaa lainan todellisen vuosikoron koron helposti yli 30 prosentin.

Lainaamon kertaluottoa on mahdollista korottaa kesken laina-ajan, kunhan lyhennykset on siihen asti hoidettu kunnialla.

Lainaa haetaan nettihakemuksella. Lainaamo suosii pariskuntia ja perheitä lainatarjonnassaan. Yhteisesti haettu laina hyväksytään todennäköisemmin kuin yksin haettu.

Lainaamolta saa myös yrityslainaa

Lainaamon erikoisuutena on ylihintainen yrityslaina. Vaikea kuvitella vakavarisen yrityksen turvautuvan Lainaamon apuun. Mutta epätoivoisia pienyrittäjiä varmasti löytyy pilvin pimein.

Yrityslainan ehtona on, että yrityksen liikevaihto on kasvanut viimeiset kaksi vuotta. Lainaa varten tarvitaan ainakin yksi omavelkainen takaaja, jonka tulee olla yrityksen toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, osakas tai muu vastuuhenkilö. Reaalivakuuksia ei tarvita, henkilötakaus riittää.

Onko Lainaamo-lainaa kannattavaa ottaa?

Lainaamon kulutusluotot ovat melko suuria eivätkä kaikkein kalleimpia markkinoilla olevia. Eivät tosin halvimpiakaan. Halvemmalla pääsee, jos hakee lainaa pankista.

Huomaa myös, että netissä jaettujen asiakaskokemusten mukaan yritys ei myönnä kovin helposti lainaa. On esitetty epäilyjä, että sen toiminta keskittyy ensisijaisesti kuluttajien tietojen keräämiseen (yhteystietojen ja verotustietojen). Kannattaa noudattaa varovaisuutta Lainaamon kanssa asioidessa.