Hae lainaa!

LHV

Lainaa 1000€ - 6000€. Maksuaikaa 12-36kk.

Hae lainaa!
Ikäraja 22 v.
Vuosikorko (keskiarvo) 40 %

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu: 010 802 252 (avoinna ma-pe klo 8:00-18:00)

Faksi: 09 2522 5101

Osoite:

AS LHV Pank, Suomen sivuliike
Mannerheimintie 40
00100 Helsinki

LHV arvostelu ja kokemuksia

LHV on yksi useista viime vuosina Suomeen rantautuneista virolaisista haastajista perinteisille lainafirmoillemme. LHV tarjoaa pieniä ja suuria kulutusluottoja. Mutta kannattaako heidän lainaansa ottaa? Tutustuimme heidän tuotteisiinsa ja teimme tiukan arvion. Lue lisää.

LHV – millaista lainaa?

LHV ei ole pikavippifirma, vaan sen lainat ovat hieman suurempia kulutusluottoja. Lainojen suuruus on 1000 – 6000 euroa ja laina-aika 1-3 vuotta. Luoton korko on 9,9 – 23,9 prosenttia. Huomaa, että luotosta peritään myös 49 – 299 euron avausmaksu sekä kuukausittainen 9 euron tilinhoitomaksu.

Kaikkine näine kuluineen lainan hinta on nousee sangen korkeaksi. Esimerkiksi 2000 euron laina vuoden maksuajalla maksaa 520 euroa. Puolet pienempi 1000 euron laina vastaavalla maksuajalla kustantaa 236 euroa. Nämä ovat huomattavasti korkeampia hintoja kuin monilla kilpailijoilla, kuten Halensilla ja Nopsalainalla.

Hyvänä puolena lainan korko ja maksuerät pysyvät samoina koko laina-ajan, joten lainan aiheuttamat kulut on helppo ennakoida etukäteen.

Kenelle LHV myöntää lainaa?

LHV-kulutusluoton hakijan on oltava 22-74 -vuotias työssäkäyvä tai eläkettä saava suomalainen.

LHV kerää hakemuksen yhteydessä runsaasti tietoja hakijan elämäntilanteesta ja luoton käyttötarkoituksesta varmistaakseen hakijan maksukykyisyyden. LHV onkin eräs luotettavimmista lainasivustoista. Lainan taustalla on virolainen sijoitus- ja talletus pankki AS LHV Pank.

Hakemus täytetään ja allekirjoitetaan sähköisesti. Lopuksi hakijan tulee vielä lähettää sähköpostin liitteenä tarvittavia lisädokumentteja.

Monilla verkon keskustelupalstoilla on valitettu LHV:n hylänneen innokkaasti kuluttajien lainahakemuksia. Tämä on tietenkin erinomainen merkki. Se osoittaa, että toisin kuin monet lainasivustot, LHV ei tuputa velkaa kenelle tahansa heikot tulot omaavalle uunolle.

Kannattaako LHV-lainaa ottaa?

Kuten yllä todetaan, LHV tunnetaan verrattain vastuullisena lainantarjoajana. LHV:n liiketoiminta ei perustu samalla tapaa harhaan johtamiselle tai huijauksille kuin monien muiden verkossa toimivien lainasivustojen-

LHV:n lainat ovat kuitenkin kalliimpia kuin monien kilpailijoiden ja etenkin monin verroin hintavampaa kuin pankkien vastaavat käyttölainat. LHV:n lainaa on siksi vaikea suositella, kun kerran halvempaakin on tarjolla.