Hae käyttölainaa!

Ostosraha

Lainaa 400€ - 5000€ yli 20-vuotiaalle kertalainana.

Hae käyttölainaa!
Ikäraja 20 v.
Vuosikorko (keskiarvo) yli 100 %

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu: 09 315 77610 (pvm)

Osoite:

C Finance Oy
Annankatu 16 B
00120 Helsinki

Luottoraha arvostelu ja kokemuksia

Luottoraha on melko uusi suomalainen luottotilejä kauppaava lainasivusto. Sen omistaa helsinkiläinen C Finance Oy. Luottoraha ei ole vielä kovin vakiintunut toimija Suomen lainamarkkinoilla, joten analysoimme heidän tarjontaansa. Katsoimme, kannattaako heidän lainansa ja missä tapauksissa. Lue tulokset alta.

Millaista on Luottorahan laina?

Luottoraha.fi tarjoaa tililuottoa. Asiakkaille myönnetään käyttöön 2000 euron limiitillä varustettu lainatili, josta asiakkaat voivat nostaa lainaa pieniä tai isoja summia halunsa mukaan, kunhan avoimen lainan kokonaissumma ei ylitä limiittiä. Pienin mahdollinen kertanosto on 50 euroa.

Jokaisesta nostosta peritään 15 % nostoprovisio. Jos nostat 1000 euroa, maksat siitä 150 euron provision. Ei mitenkään halpaa.

Jos maksat nostamasi luoton pois 30 päivän sisällä, muita kuluja ei peritä. Sen sijaan avoimesta velasta peritään 48,7 % nimelliskorkoa. Kannattaa siis maksaa tililuotto pois aina mahdollisimman nopeasti.

Kuka saa Luottorahalta lainaa?

Luottorahan tililuoton hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Hakijalla tulee olla sähköpostiosoite, verkkopankkitunnukset ja puhelin. Aiemman maksukäyttäytymisen tulee olla moitteetonta. Hakijan tulee myös lähettää Luottorahalle kopio viimeisimmästä palkkakuitista.

Huomaa, että Luottoraha käyttää ruotsalaista Instator-palvelua, joka tarkistaa pankilta hakijan henkilöllisyyden ja maksukyvyn. Kyseessä on eräänlainen ylimääräinen luottotietojen tarkistus. Maksukyvyttömien on siis turha haaveilla Luottorahasta.

Luottoraha ei kuitenkaan kannata!

Luottoraha ei erotu millään tapaa edukseen Suomen lainamarkkinoita nykyään kansoittavien lukuisten tililuottojen massasta. Se on käytännössä identtinen kilpailijoidensa kanssa. Oikeastaan ainoa huomattava ero vaikkapa Everyday-lainapalveluun nähden on, että Luottorahan omistama C Finance Oy ei ole mitenkään erityisen hyvässä maineessa laina-asiakkaiden parissa. Valituksia on tullut muun muassa heikosta asiakaspalvelusta.

Luottoraha.fi -verkkosivuja selatessa herää myös epäilyksiä. On vaikea löytää havainnollisia erittelyjä kaikista kuluista. Maksetaanko Luottorahasta avausmaksua? Paljonko lyhennän lainaa vähintään kuukaudessa? Peritäänkö kuukausittaisia tilinhoitomaksuja? Kaikki tämä jää arvailujen varaan. Samoin se, millä ehdoilla tarkalleen ottaen lainaa myönnetään.

Emme erityisesti suosittele Luottorahaa, sillä parempiakin vaihtoehtoja on. Esimerkiksi Credit24.fi ja Ferratum tarjoavat paremmin tunnettuja ja halvempia tililuottoja.