Luottovertaaja on Lendo Oy:n omistama lainapalvelu, josta saa suuria ja pieniä kulutusluottoja. Kirjoitimme arvostelun Luottovertaajan lainoista.

Hae lainaa!

Luottovertaaja.fi 500€ – 20 000€

Löydä 500 – 20000 euron laina jopa 12 v maksuajalla.

Luottovertaajalta halvin laina 500-20000 €

Luottovertaaja.fi on kuluttajille suunnattu tapa etsiä halvin mahdollinen laina. Hakija lähettää netin kautta Luottovertaajalle lainahakemuksensa, ja Luottovertaaja kilpailuttaa lainahakemuksen useiden rahoitusyhtiöiden kesken. Lainahakemuksessa kerrotaan henkilötiedot ja kuvaillaan omaa taloustilannetta monien muuttujien kautta. Hakemiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset.

Jos sopivia lainatarjouksia löytyy, ne lähetetään hakijan sähköpostiin. Hakija saa tarkastella hakemuksia rauhassa ja päättää itse, vastaako jokin tarjouksista hänen toiveitaan. Jos lainatarjous kelpaa hakijalle, hän siirtyy asioimaan lainatarjouksen esittäneen rahoitusyhtiön kanssa.

Luottovertaajan palvelu on hakijalle täysin maksuton.

Luottovertaajan välittämien lainojen suuruus on 500-20000 euroa. Lainan maksuaika on 1-12 vuotta.

Huomaa, että Luottovertaajan kautta voi hakea myös niin sanottua järjestelylainaa. Tällöin hakija pyrkii yhdistämään aiemmat luottonsa ja lainansa yhden isomman ja edullisemman lainan alaisuuteen. Päämääränä on säästäminen lainakuluissa maksuvaikeuksien välttämiseksi. Järjestelylainaa ei tietenkään voi hakea, jos hakija on jo ongelmissa.

Saanko hakea lainaa Luottovertaajalta?

Luottovertaajalta voi hakea lainaa kuka tahansa täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriötä. Hakijalla pitää luonnollisesti olla riittävät tulot hakemansa luoton maksamiseksi eikä liikaa aiempia avoimia lainoja.

Lainan hakemista voi helpottaa yhteishakijan hyödyntäminen. Tämä pätee etenkin isoihin lainoihin. Yhteishakija on yleensä puoliso. Yhdessä haettuna rahoitusyhtiön luottotappion riski pienenee, kun kaksi henkilöä vastaa yhdessä lainan takaisinmaksusta.

Onko Luottovertaajaa kannattavaa hyödyntää?

Luottovertaaja kilpailuttaa lainahakemukset ainoastaan tietyillä yhteistyökumppaneillaan. Mistään koko rahoitusmarkkinat koskevasta vertailukierroksesta ei siis ole kyse. Merkittävä puute Luottovertaajan yhteystyökumppanien listalla koskee kivijalkapankkeja: Luottovertaaja ei huomioi kilpailuttaessaan lainkaan suomalaisia pankkien kulutusluottoja, jotka ovat oikeasti halvempia kuin yksikään nettilaina.

Luottovertaajalla on toki monia varsin hyvämaineisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita niin Suomesta kuin Ruotsista ja Baltian maistakin. (Esimerkiksi Bigbank, Euroloan ja Cashbuddy.) Vaikka ne eivät ole aivan yhtä edullisia kuin pankkilaina, on luoton ottaminen niiden kautta aivan turvallista. Laske kuitenkin aina tarkasti, millaiseen lainaan sinulla on varaa. Älä ylitä omaa maksukykyäsi.

Hae lainaa!

Luottovertaaja.fi 500€ – 20 000€

Löydä 500 – 20000 euron laina jopa 12 v maksuajalla.

Luottovertaaja.fi yhteystiedot

Posti:
Luottovertaaja / Lendo Oy
Mikonkatu 3
00100 Helsinki

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 6899 8000