Nordcredit on tililuotto suomalaisille kuluttajille. Kulutusluottoa haetaan netin kautta ja sen suuruus on 3000 euroa. Lue tästä lisää Nordcreditin ominaisuuksista.

Hae tililuotto tästä

Hae lainaa!

Nordcredit 3000€

Jopa 3000 euron tililuotto 12 kk maksuajalla.

Nordcredit max. 3000 €

Nordcredit myöntää asiakkailleen 3000 euron luottotilin. Tilin toimintaperiaate on vastaava kuin luottokortin: Asiakas voi nostaa tililtä rahaa vähän tai paljon sen mukaan, mitä hän itse tarvitsee. Pienin mahdollinen nosto on 100 euroa, suurin 3000 euroa. Raha siirretään asiakkaan pankkitilille. Sen käyttötarkoitusta ei kysellä. Lainaa voi nostaa aina lisää, kunhan sen kokonaissaldo ei ylitä luottolimiittiä eli 3000 euroa.

Kun osa lainasta on maksettu takaisin, sen voi jälleen halutessaan nostaa takaisin käyttöön. Laina maksetaan takaisin joko kerralla, jolloin sille kertyy vain vähän kuluja tai kuukausierissä, jolloin se tulee melko kalliiksi.

Nordcreditin hinta

Nordcreditin tililuotosta ei peritä avausmaksua eikä kiinteitä kuukausimaksuja. Tärkein kulu on nostoprovisio, joka peritään joka kerta, kun asiakas siirtää luottotililtä rahaa pankkitililleen. Nostoprovision suuruus on 14 prosenttia. Joka kuukausi avoimeen luottoon lisätään 5 prosentin nimelliskorko. Tämä tarkoittaa, että Nordcredit-tililuoton todellinen vuosikorko on 118 %, jos koko 3000 euroa nostetaan heti ja maksetaan pois hitaimman kaavan mukaan.

Näin Nordcreditiä haetaan

Nordcreditin luottoa haetaan nettisivujen kautta. Hakija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla. Hänen tulee ilmoittaa hakemuksessa monia tietoja itsestään, kuten tulotason (palkka tai eläke), avointen lainojen summan, asumismuodon ja siviilisäädyn.

Myöhemmin tunnistautumista pankkitunnuksilla ei tarvita, vaan lainaa voi halutessaan hakea suoraan tekstiviestillä.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja hänellä pitää olla Suomessa vakituinen osoite. Luottotietomerkinnät ovat este Nordcreditin lainan saamiselle.

Hae tililuotto tästä

Hae lainaa!

Fleksiluotto 3000€

Jopa 3000 euron tililuotto 12 kk maksuajalla.

Onko Nordcredit hyvä tililuotto?

Nordcredit on hyvin keskinkertainen pankkien ulkopuolinen tililuotto. Pankkien luotot ja luottokortit ovat ylivoimaisesti halvin vaihtoehto tililuottoja vertailtaessa. Mutta myös muiden rahoitusyhtiöiden netissä tarjoamat tililuotot usein peittoavat Nordcreditin hinnassa.

Nordcreditiä pyörittää Lainasto Oy, joka on suomalainen lainayritys. Lainastolla on myös muita tililuottopalveluita, jotka ovat miltei identtisiä Nordcreditin kanssa. Pääsääntöisesti Lainasto on hyvämaineinen yritys, tosin sillä on ollut pieniä kahnauksia kuluttajaviranomaisen kanssa koskien lainan kokonaiskulujen selkeää ilmoittamista etukäteen.

Nordcreditin luottoa voi siis hakea turvallisin mielin, mutta edullisin vaihtoehto se ei useimmille hakijoille ole.

Nordcredit.fi yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]
Puhelinnumero: 0600 30 6000

Postiosoite:
Lainasto Oy
Yliopistonkatu 26 B
20100 Helsinki