Päivitys 8.6.2016: Onnen.fi-lainapalvelu on suljettu ainakin tilapäisesti. Tiettävästi 4finance uudistaa lainapalvelua paremmin kuluttajalainsäädäntöön ja nykyisiin lainamarkkinoihin sopivaksi.

Voit hakea vastaavaa, luotettavaa kulutusluottoa halvemmalla hinnalla kotimaisen Ostosraha-lainapalvelun kautta.

Onnen.fi on vähemmän tunnettu pieniä kulutusluottoja verkon kautta tarjoava yritys. Mitä sivuston takana piilee? Voiko siihen luottaa? Minkä verran Onnen.fi -laina maksaa? Lue vastaukset arvostelustamme.

Hae kulutusluotto tästä

Hae lainaa!

Ostosraha.fi 400€ – 5000€

400-5000 euroa, 12-72 kk maksuajalla yli 20-vuotiaalle.

4finance Group

4finance on latvialainen rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut pieniin kulutusluottoihin. Yritys on levittäytynyt paitsi Baltian ja Pohjoismaiden alueelle, myös muualle Eurooppaan sekä Pohjois-Amerikkaan.

Suomessa 4finance tunnetaan parhaiten sangen aggressiivisesti hinnoitelluista Vivus-pikavipeistä. Onnen.fi tarjoaa Vivus-lainoja suurempia ja halvempia luottoja. Se on perustettu elokuussa 2012 ilmeisesti vippilainsäädännön muutosten innoittamana. 4finance panostanee Suomessa vast’edes enemmän juuri Onnen.fi -palveluun ja siirtää Vivus-pikalainat Suomen osalta telakalle.

Onnen.fi -lainat

Onnen.fi tarjoaa keskimäärin kilpailijoitaan matalampia kulutusluottoja. Maksuajat ovat erittäin lyhyitä. Onnen.fi -lainaa voidaankin pitää jonkinlaisena pikavippien ja perinteisten kulutusluottojen välimuotona.

  • Lainasummat vaihtelevat välillä 2000 – 3000 euroa.
  • Maksuaika on 1 – 2 vuotta.
  • Lainaa ei tarjota alle 20-vuotiaille.
  • Lainahakemus on yksinkertainen. Liitteitä, kuten palkkakuitteja, ei tarvitse lähettää.
  • Maksuohjelmaa on mahdollista muuttaa ja eräpäivää siirtää, mutta tämä on maksullista. Hintoja ei paljasteta julkisesti Onnen.fi -verkkosivulla. Hinta riippuu velan suuruudesta.
  • Lisälainaa on mahdollista ottaa, vaikka edellistä lainaa ei olisi vielä maksettu opis. Lisälainan suuruus on vähintään 100 euroa. Yläraja määrittyy asiakaskohtaisen luottorajan mukaisesti.
  • Onnen.fi mainostaa erinomaista, aktiivista asiakaspalveluaan.

Lainojen hinnat

Onnen.fi -lainojen hinnat ovat yllättävän kilpailukykyisiä pankkien ulkopuolisten kalliiden kulutusluottojen markkinoilla.

Onnen.fi on niin uusi palvelu, ettei se ole oikeastaan vielä ehtinyt todistaa luotettavuuttaan kuluttajille. 4financen vippipalvelu Vivus.fi on kuitenkin ehtinyt vuosien varrella joutua kuluttaja-asiamiehen kynsiin. Viimemmäksi yrityksen vuonna 2012 pyörittämä radiomainos todettiin kuluttajansuojalaina vastaiseksi. Mainoksessa esiteltiin Vivus-lainojen ilmaisia ensilainoja. Kuluttaja-asiamiehen mukaan ilmoituksessa olisi pitänyt kuitenkin myös kertoa, mitä kyseinen lainatuote normaalisti maksaa. Kuluttaja-asiamiehen valitukset

Useimmat pienlainoja markkinoivat yritykset ovat jossain viheessa joutuneet vastaavin perustein kuluttaja-asiamiehen epämieluisan huomion kohteeksi.