Onnen.fi on jälleen yksi kulutusluottosivusto suomalaisille. Rajusti kilpailluilla lainamarkkinoilla pystyykö Onnen.fi tarjoamaan jotakin uutta ja erityistä, joka erottaa sen muista lainasivustoista? Me selvitimme, miten Onnen.fi toimii ja kannattaako sitä hakea. Jatka lukemista.

Mikä ihmeen Onnen.fi?

Onnen.fi on osa kansainvälistä 4finance Groupia, joka toiimii monissa Itämeren alueen maissa sekä Isossa-Britanniassa. Yhteensä 4finance on tarjonnut asiakkaille eri maissa yli neljä miljoonaa lainaa. Kyseessä on siis melko tunnettu ja luotettava toimija.

4Financen päätoimisto sijaitsee Latviassa. Suomen-toimisto löytyy Mikonkadulta Helsingin keskustasta.

Tällaista on Onnen.fi -luotto

Onnen.fi tarjoaa asiakkailleen 300 – 2500 euron suuruisia lainoja. Laina maksetaan takaisin 1-24 kuukauden aikana. Luonnollisesti mitä pidempi laina-aika valitaan, sitä enemmän korkokuluja yhteensä kertyy.

Lainan todellinen vuosikorko on melko korkea:

  • Yhden kuukauden maksuajalla lainalle kertyy sen koosta riippumatta laskennallisesti 435 % todellinen vuosikorko.
  • Vastaavasti 24 kuukauden laina-ajalla vuosikorko on 179,70 %.

Miten tahansa päin näitä lukuja käänteleekin, Onnen.fi on poikkeuksellisen kallis kulutusluotto. Pankkien ulkopuolelta löytyy monia paljon edullisempia vaihtoehtoja.

Huomioi myös nämä asiat Onnen.fi -lainaa hakiessasi

  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa.
  • Lainaa voi hakea vain verkosta. Lainapäätös tehdään välittömästi aamuseitsemän ja iltayhdentoista välillä ja rahat siirretään tilille vartissa. Ålandsbankeniin siirto kestää kuitenkin 1-2 pankkipäivää. Paikallisosuuspankilla ei myöskään ole käytössään TUPAS-tunnistusta, joten kyseisen pankin asiakkaat eivät voi hakea Onnen.fi -kulutusluottoa.
  • Onnen.fi -sivustolla esitetään monia ristiriitaisia tietoja, sillä laina on äskettäin uudistunut. Kannattaa siksi olla tarkkana, kun haet lainaa. Voi olla, että ennakkotiedot eivät vastaa sitä lainatarjousta ja lainasopimusta, joka sinulle lopulta lähetetään.
  • 4finance Oy ei tarjoa uutta lainaa henkilölle, jolla on vielä maksettavanaan muita velkoja yhtiölle. Myös Vivus.fi -laina voi estää Onnen.fi -lainan hakemisen.
  • Lainan voi maksaa takaisin koska tahansa ilman lisäkuluja.

Onnen.fi yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 0600 550 760 (0,76 e/min + mpm/pvm)

Postiosoite:
Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki