Rahalaitos etsii kuluttajan puolesta halvimmat vakuudettomat kulutusluot ja toimittaa edullisimman lainatarjouksen suoraan sähköpostiin. Onko tällaisessa palvelussa kuluttajan kannalta järkeä vai onko kyseessä pelkkä kikka? Katso tästä.

Löydä halvin kulutusluotto 500-40000 euroa! Ilmainen palvelu! Kokeile nyt!

Tällainen on Rahalaitos.fi

Rahalaitos on netissä toimiva kulutusluottoja kilpailuttava ilmainen palvelu. Suoraan sivuston etusivulta löytyy hakulomake, jonka täyttämällä kuka tahansa vähintään 20-vuotias suomalainen voi pyytää Rahalaitokselta apua lainojen kilpailuttamisessa. Maksuhäiriöitä ei toki saa olla. Vuositulojen pitää olla vähintään 10 000 euroa

Lomakkeessa pyydetään erilaisia perustietoja, kuten henkilötiedot, siviilisääty, perhetilanne, työsuhteen luonne, kuukausipalkan suuruus, koulutustaso, asumismuoto ja aiempien lainojen ja omaisuuden suuruus.

Rahalaitos kierrättää hakemuksen eri lainayritysten kautta ja kyselee, mistä saisi edullisimman luoton. Jos sopivia tarjouksia löytyy, Rahalaitos lähettää ne sähköpostitse hakijalle. Saatuaan tarjouksia hakija voi itse rauhassa päättää, vastaavatko tarjoukset hintansa puolesta ja muilta ominaisuuksiltaan hänen odotuksiaan. Hakijan ei siis tarvitse hyväksyä mitään tarjousta, jos ne eivät miellytä.

Rahalaitoksen kilpailutuspalvelun käyttäminen ei ole maksullista kuluttajalle, vaan sivusto saa tulonsa lainayrityksiltä, joiden kanssa se tekee yhteistyötä.

Huomaa, että Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin sisältyy vain pankkien ulkopuolisia melko hintavia kulutusluottoyrityksiä. Ennen Rahalaitoksen hyödyntämistä kannattaa siksi hakea vakuudetonta luottoa tai luottokorttia omalta pankilta (tai kilpailuttaa laina itse ja pyytää tarjouksia useilta kivijalkapankeilta). Luotto on käytännössä aina halvinta pankissa. Mutta jos pankki ei luottoa myönnä, Rahalaitos on varteenotettava vaihtoehto.

Rahalaitoksen kulutusluottojen tiedot

Rahalaitos välittää lainoja, joiden suuruus on 500 – 40 000 euroa. Laina-aikaa myönnetään 2-15 vuotta. Tarjonta on siis hyvin samanlaista kuin toisella vastaavalla kilpailutussivustolla Freedom Rahoituksella. Erona kolmanteen suureen kilpailuttajaan eli Etua.fi-sivustoon Rahalaitos ei välitä asuntolainoja, vain vakuudettomia kulutusluottoja.

Kuten monet muutkin lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet toimijat Rahalaitos.fi mahdollistaa myös lainan hakemisen yhteishakijan kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että luottoa haetaan toisen lainaehdot täyttävän hakijan, yleensä oman puolison, kanssa. Tällöin lainahakemus menee läpi todennäköisemmin kuin yksin haettaessa ja hintatarjoukset saattavat myös olla suopeampia.

Rahalaitos välittää myös järjestelylainoja eli heidän kauttaan voi pyytää tarjouksia vanhojen lainojen yhdistämiseksi. Lainojen yhdistämisessä etuna on yleensä kuukausierien pieneneminen, korkojen madaltuminen ja lainanmaksun hallittavuuden lisääntyminen. Parhaimmillaan järjestelylainan avulla voi jopa pelastaa itsensä maksuhäiriöltä.

Rahalaitos.fi yhteystiedot

Puhelin: 09 2311 3670
Sähköposti: [email protected]

Osoite:
Kalevantie 7 C
33100 Tampere