Hae lainaa!

Rahalaitos

Lainaa 60€ - 30000€ yli pitkällä maksuajalla.

Hae lainaa!
Ikäraja 18 v.

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu: 09 2311 3670 (avoinna me-pe klo 10:00-15:00)

Fax: 03 3392 6261

Osoite:

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Parempia vaihtoehtoja

Hae Lainaa 500 - 30.000 € vakuudetta - Meillä säästät koroissa!

Rahalaitos arvostelu ja kokemuksia

Rahalaitos on vakuudettomia kulutusluottoja netin kautta välittävä yritys. Yrityksen ideana on kilpailuttaa laina kuluttajan puolesta ja löytää tällä tapaa halvin mahdollinen vaihtoehto. Katso tästä, miten hyvin Rahalaitoksen vertailupalvelu toimii. Kannattaako tarjouksiin tarttua? Lue lisää.

Näin Rahalaitos toimii

Lainan hakija ilmoittaa Rahalaitokselle verkkolomakkeen avulla, minkä kokoisen lainan hän haluaa. Lainan suuruus vaihtelee välillä 500 – 40 000 euroa. Laina-aika on 2–15 vuotta. Tämän lisäksi hakija ilmoittaa sivustolle tietysti henkilö- ja yhteystietonsa.

Lainanhakuun kenties vaikuttavat perustiedot, kuten siviilisääty, koulutus, työsuhde, tulotaso, asumismuoto ja lasten lukumäärä ilmoitetaan myös.

Kun lomake on lähetetty Rahalaitokselle, kuluttaja saa parhaiten itselleen sopivan lainatarjouksen sähköpostiinsa. Vertailupalvelusta ei koidu kuluttajalle maksuja, vaan lainayhtiöt maksavat Rahalaitokselle provision välitystyöstä.

Lainaa voi hakea myös puhelimitse.

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta

Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot. Hänen on myös oltavat täysi-ikäinen ja asua Suomessa vakituisesti.

Lainan hakemista varten kannattaa varata kaikki oleelliset dokumentit. Eri rahoitusyhtiöt edellyttävät erilaisia dokumentteja. Pankkitositteet, palkkakuitit, eläketositteet ja selvitykset muista avoimista lainoista voivat tulla tarpeeseen. Jos dokumentit on varattu valmiiksi sähköiseen muotoon, lainan käsittely tapahtuu mahdollisimman nopeasti.

Lainan hintaa voi toisinaan painaa alaspäin hakemalla luottoa yhdessä toisen henkilön, vaikkapa puolison, kanssa.

Nopeimmillaan rahat saattavat saapua asiakkaan tilille päivässä parissa.

Onko Rahalaitos kilpailukykyinen?

No, kannattaako Rahalaitoksen palvelua käyttää?

Ei oikeastaan, jollet olet todella laiska tekemään omaa hintavertailuasi.

Kuluttajien netissä jakamien kokemusten mukaan Rahalaitoksen välittämillä lainatarjouksilla tuppaa olemaan korkeat korot. Kilpailutuspalvelu ei taida pahemmin kilpailuttaa lainoja, vaan poimii sopivimman lainan yhteistyökumppanien listoilta ja tarjoaa sen perushinnalla kuluttajalle. Kuluttaja voisi itse tehdä aivan helposti saman työn ja pienellä vaivannäöllä jopa paremmin tuloksin.

Rahalaitos antaa nettisivuillaan vihjeitä siitä, että se tekisi yhteistyötä myös pankkien kanssa. Näin ei kuitenkaan ole. Rahalaitokselta saa vain kalliita kivijalkapankkien ulkopuolisia kulutusluottoja. Tämä pätee myös muihin netissä toimiviin lainavertailuihin. Pankit eivät hyödynnä näitä roskasivustoja, sen sijaan epäilyttävät ja kalliit pankkien ulkopuoliset toimijat tarvitsevat jokaisen mahdollisen kanavan pysyäkseen mukana kilpailussa. (Poikkeuksena tähän sääntöön on Etua.fi, jonka asuntolainoja kilpailuttava palvelu on yhteistyössä myös oikeiden pankkien kanssa.)

Muita Rahalaitos.fi-palveluita

Lainojen lisäksi Rahalaitos välittää kuluttajille muita rahoitusalaan liittyviä tarjouksia. Rahalaitoksen kautta voi pyytää yhteydenottoa varainhoitoon erikoistuneilta yrityksiltä, jotka auttavat säästämisen ja sijoittamisen järjestelyissä.