SAV-Rahoitus on autorahoitukseen ja autolainoihin erikoistunut suomalainen yritys. Tutustuimme heidän lainoihinsa ja selvitimme, mikä niissä on erityistä verrattuna kilpailijoiden tarjontaan. Lue lisää.

Hae lainaa autoa vastaan tästä

Hae lainaa!

SAV-Rahoitus max. 6000€

1000 – 6000 euroa lainaa autoa vastaan.

Tästä SAV-Rahoitus tunnetaan

SAV-Rahoitus tunnetaan etenkin lainoista, joita annetaan autoa tai muuta kulkuvälinettä vastaan. Kyseessä on siis vakuudellinen luotto.

Mikä tekee SAV-Rahoituksesta poikkeuksellisen on, että heidän autolainansa avulla on mahdollista rahoittaa myös yksityisten ihmisten välisiä autokauppoja. SAV tekee yhteistyötä myös virallisten autokauppojen kanssa, mutta lainaa on tarjolla myös kauppojen ulkopuolella.

Auto osamaksulla yksityiseltä, max. 12 000 € rahoitusta

SAV-Rahoitus rahoittaa auton hankkimista yksityiseltä myyjältä osamaksuperiaatteella. Käytetyn auton tai moottoripyörän ostaminen järjestyy nopeasti. Alustava rahoituspäätös tehdään päivässä. Päätös on voimassa puolen vuoden ajan. SAV:lta on siis mahdollista hakea lainapäätös ensin ja tämän päätöksen turvin lähteä etsimään toiveita vastaavaa kulkuvälinettä. Ostettava auto tai moottoripyörä toimii lainan vakuutena.

SAV-limiitti-lainalla voi rahoittaa enintään 65 % ostettavan kulkuvälineen myyntihinnasta. Käsirahan kaupassa on oltava vähintään 35 %. Myös hakijan ikä vaikuttaa rahoituksen määrään. 18-21-vuotiaille annetaan enintään 2500 euroa rahoitusta, 22-24-vuotiaille enintään 5000 euroa ja tätä vanhemmille jopa 12 000 euroa.

Ajoneuvolla ei saa olla enempää ikää kuin 15 vuotta käyttöönotosta. Sillä on oltava liikenne- ja kaskovakuutus, paitsi jos kulkuvälineen hinta on alle 3000 euroa.

Lainan vuosittainen nimelliskorko on kiinteä 6,95 % koko laina-ajan, kunhan auto ei ole yli kymmenen vuotta vanha. Vanhemmille autoille korko on 9,50 %.

Lainasta peritään myös 10 % (max. 350 €) avausmaksu ja kuukausittainen 9,80 euron käsittelykulu.

SAV-limiitin lisäksi SAV:lta saa lainaa suoraan autokauppiaiden kautta. Usein nämä tarjoukset ovat hyvin edullisia.

Lainaa autoa vastaan

SAV-Rahoitus tarjoaa myös lainaa autoa vastaan. Oma kulkuväline asetetaan kulutusluoton vakuudeksi ja näin lasketaan luoton hintaa. Muista ottaa vain lainaa, jonka maksusta suoriudut kunnialla. Muuten saatat menettää vakuudeksi asettamasi auton!

Laina autoa vastaan on suuruudeltaan enintään 6000 euroa. Lainasumma on kuitenkin enintään 50 % ajoneuvon arvosta. Auton arvo vaikuttaa lainan hintaan ja suuruuteen.

Korko lasketaan aina tapauskohtaisesti. Hinta nousee kuitenkin usein melko korkeaksi ottaen huomioon, että kyseessä on vakuudellinen laina. Isostakin lainasta saattaa joutua maksamaan melkein 20 % todellista vuosikorkoa. Tämä johtuu lisäkuluista. Lainan myöntämisestä veloitetaan 10 % lainan kokonaissummasta plus 25 euroa. Joka kuukausi peritään myös 9,80 euron kuukausimaksu. Tosin jos lainasumma on korkea, suhteellinen hinta myös putoaa selvästi.

Hae lainaa autoa vastaan tästä

Hae lainaa!

SAV-Rahoitus max. 6000€

1000 – 6000 euroa lainaa autoa vastaan.

Yhteystiedot SAV-Rahoitus

Toimisto on avoinna ma-pe klo 10-16.

Puhelin: 09 3299 3200
Sähköposti: [email protected]

Osoite:
SAV-Rahoitus Oyj
PL 9
00101 Helsinki