Hae pikalainaa!

Vivus

Lainaa 10€ - 2000€ yli 20-vuotiaalle pitkällä maksuajalla.

Hae pikalainaa!
Ikäraja 20 v.
Vuosikorko (keskiarvo) yli 100 %

Parempia vaihtoehtoja

  • Tililuotto 18-vuotiaalle, maks 5000 euroa. Edullisempi.
  • Ferratum jopa 400€ laina täysin ilmaiseksi

Yhteystiedot

Sähköposti: [email protected]

Puhelinpalvelu: 0600 550 750 (hinta 0,76 €/min + pvm)

Osoite:

4Finance Oy
Mikonkatu 15B
00100 Helsinki

Vivus arvostelu ja kokemuksia

Vivus on jo pikavippien kultakaudella halpana tunnettu lainantarjoaja, joka on onnistunut viime vuosien mullistuksissa uudistamaan lainatarjontaansa. Mutta pystyykö Vivus kilpailemaan uusien markkinoille saapuneiden lainasivustojen kanssa? Lue totuus tästä.

Millaista lainaa Vivus tarjoaa?

Vivus tarjoaa 10 – 2010 euron suuruisia pikalainoja. Uusille asiakkaille korkein mahdollinen laina on 400 euroa. Maksuaika on kaikilla lainasummilla 3 – 30 päivää. Vivusilta on siis mahdollista nostaa absurdi kahden tonnin ja kolmen päivän laina. Noudata erityistä varovaisuutta tällaisten epäsuhtaisten lyhytlainojen kanssa!

Esimerkkejä Vivus-lainojen hinnoista:

  • 100 euron laina, 10 vuorokautta maksuaikaa: hinta 9 euroa
  • Sama summa, mutta 3 vuorokauden maksuaika: hinta 7 euroa..
  • 500 euron laina, 20 vuorokautta maksuaikaa: hinta 60 euroa.
  • Sama summa, mutta 3 vuorokauden maksuaika: hinta 34 euroa.
  • 2010 euron laina, 30 vuorokautta maksuaikaa: hinta 301 euroa.
  • Sama summa, mutta 3 vuorokauden maksuaika: 139 euroa.

Vivus ilmainen ensilaina!

Vivus on jo vuosia tunnettu tehokkaasta sisäänheittotuoteestaan: Ensimmäinen Vivus-pikavippi on aina ilmainen. Kunhan laina maksetaan ajallaan pois, siitä ei kerry mitään ylimääräisiä kuluja. Ei korkoa, ei avausmaksua, ei käsittelymaksuja.

Ensilaina on enintään 400 euron suuruinen ja sen maksuaika on enintään 30 vuorokautta.

Ensilainaa ei tietysti voi nostaa kuin ensi kertaa Vivusin sivuilla asioiva kuluttaja.

Vivus-lainan hakeminen

Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja hänellä tulee olla osoite Suomessa. Ensilainan hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnus. Myöhempiä lainoja voidaan hakea myös kännykällä.

Asiakkaalla voi olla kerralla avoimena vain yksi Vivus-laina. Seuraavaa lainaa voi hakea vasta, kun edellinen on maksettu pois ja rekisteröitynyt Vivusin järjestelmään. Vivus kuitenkin kiertää tätä omaa rajoitustaan olemalla valmis korottamaan avoimen lainan suuruutta aina lainakattoon asti, hieman joustoluottojen tapaan. Ensilainaajien tapauksessa lainakatto on 400 euroa ja myöhempien lainojen kohdalla 2010 euroa.

Onko Vivus hyvä lainasivusto?

Vivus on ainakin kokenut vippisivusto. Heidän ilmainen ensilainansa kannattaa käyttää pois ennen kuin hakee maksullista kulutusluottoa. Riskiä ei ole. Muista kuitenkin, että tämäkin laina on ilmainen vain, jos maksat sen pois ajallaan!

Ensilainan jälkeen Vivus on melko keskinkertainen lainantarjoaja. 100 euron laina maksaa 15 euroa, joka vastaa alan standardia.